Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Bryndzové knedlíčky

Bryndzové knedlíčky

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 3
SlabéDobré 

Suroviny: 250 g bryndze, 120 g krupice, 120 g strúhanky, 2 vajcia, soľ, 120 g údenej slaniny

Postup: Z bryndze, krupice, strúhanky a soli vymiešame cesto, z ktorého formujeme malé knedlíčky a varíme ich v osolenej vode asi 8 minút. Do mäkka uvarené knedlíčky vyberieme, dáme na plytkú misu, polejeme na drobné kocky nakrájanou rozškvarenou údenou slaninou a podávame so zeleninovým šalátom.

Posledná úprava Utorok, 29 Máj 2012 08:41  


Vedeli ste, že:

Obaľovanie rezňov - Hladkú múku pridáme do rozšľahaných vajíčok. Rezne obalíme najprv v cestíčku, potom v strúhanke. Ak chceme rezne vylepšiť, pridáme do vajíčok s múkou trochu pomletých orechov alebo kokosu.