Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Bylinkové rezance

Bylinkové rezance

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 2
SlabéDobré 

 

Suroviny: 60 g širokých rezancov, 1 malá cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1/2 viazaničky petržlenovej vňate, PL repkového oleja, soľ, korenie, 50 g koktajlových paradajok

Postup: Rezance uvaríme podľa návodu. Cibuľu pokrájame na kocky a jemne podusíme na 1 pl vody. Cesnak, olej, petržlenovú vňať nadrobno rozmixujeme, osolíme a okoreníme. Rezance scedíme a zmiešame s omáčkou. Pred podaním ozdobíme plátkami paradajok a lístkami petržlenovej vňate.

 

Posledná úprava Pondelok, 18 Október 2010 09:36  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty