Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Cestoviny s omáčkou

Cestoviny s omáčkou

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny (pre 4 osoby): 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 2 PL masla, 300 g tekvice bez jadierok a šupky, mleté čierne korenie, 200 g kyslej smotany, štipka strúhaného muškátového orieška, 400 g špagiet, 1 ČL oregana, 3 PL odkvapkaných kapár

Postup: Cibuľu a cesnak ošúpeme, posekáme a podusíme na masle. Tekvicu nakrájame na kocky, pridáme k cibuli a dusíme 5 m. Osolíme, okoreníme a pridáme kyslú smotanu. Hrniec prikryjeme a dusíme 10 m. Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu na obale. Omáčku ochutíme oreganom a primiešame kapary. cestoviny zlejeme, pridáme omáčku a posypeme oreganom.

 

Posledná úprava Pondelok, 18 Október 2010 09:32  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Úprava špargle pred varením - Čerstvé sa dajú uchovávať 3 - 4 dni v chladničke (nie v mrazničke) vo vlhkej utierke. Pred varením špargľu umyjeme, ostrým nožom alebo škrabkou tesne spod hlavičky stiahneme čo najtenšiu blanku. Zdrevnatené konce odrežeme. Oškrabané výhonky varíme vo vriacej slanej vode s 1 ČL masla a troškou cukru na miernom ohni pod pokrievkou 5 - 25 min. podľa hrúbky, zelenú 5 - 15 m.