Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Cestoviny s tuniakom

Cestoviny s tuniakom

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 70 g celozrnných špagiet, 2 ČL olivového oleja, 2 jarné cibuľky, 4 stonky špargle, 1/3 ČL mletej červenej papriky, 1 strúčik cesnaku, 1/2 konzervy tuniaka vo vlastnej šťave, bazalka, morská soľ

Postup: cestoviny uvaríme v mierne osolenej vode do mäkka, scedíme, pokvapkáme olivovým olejom, zmiešame so scedeným tuniakom, na štvrtky pokrájanými paradajkami. Na malom množstve oleja krátko orestujeme na kolieska pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, očistenú na menšie kúsky pokrájanú špargľu, pridáme mletú papriku, podlejeme malým množstvom vriacej vody, podusíme 10 m. Zmes pridáme k cestovinám, premiešame, posypeme bazalkou.

 

Posledná úprava Pondelok, 18 Október 2010 08:45  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Garam masala je typické korenie indickej kuchyne. Základom je kardamón, rasca a čierne korenie. Dá sa kúpiť, alebo samostatne pripraviť: roztlčieme dva svitky škorice, 3 bobkové listy, 40 g rasce, 25, 25 g koriandrových zeniek, 20 G čiernych koriandrových semien, 25 g čierneho korenia, 15 g klinčekov a eštre 15 g muškátového kvetu.