Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Diabolské mušle

Diabolské mušle

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 1
SlabéDobré 

 

Suroviny (4 porcie): 500 g cestovín (mušličiek), 1 strúčik cesnaku.

Omáčka: 2 feferónky, 100 g naložených alebo sušených paradajok, 250 g anglickej slaniny, 1 strúčik cesnaku, 350 ml mäsového vývaru, 3 PL paradajkového pretlaku, 100 g čiernych olív, mleté čierne korenie, soľ

Postup: cestoviny uvaríme podľa návodu na obale.

Omáčka: Umyté feferónky rozkrojíme, zbavíme semienok, nakrájame na tenké plátky, paradajky na kocky, slaninu na menšie kúsky, dáme na panvicu cesnakom, feferónkami, zalejeme vývarom, pridáme paradajky, varíme 5 m, primiešame pretlak, polovicu olív, okoreníme, osolíme. Uvarené cestoviny ešte teplé dáme na taniere zalejeme omáčkou, ozdobíme zvyšnými olivami, lístkami bazalky.

 

Posledná úprava Pondelok, 18 Október 2010 08:46  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Vonkajšie listy hlávkového šalátu môžeme nastrúhať ako kapustu a uvariť vo vývare. Po zmäknutí ich rozmixujeme a do polievky pridáme trochu smotany.