Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Karamelové rezance

Karamelové rezance

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 400 g rezancov, soľ, 60 g masla, 100 g mletých orechov

Na karamel: 60g kryštálového cukru, 1 1/2 dl vody, celá škorica, kôra z polovice pomaranča, vanilínový cukor

Postup: Rezance uvaríme v osolenej vode, scedíme, necháme odkvapkať, pomastíme praženým maslom. Cukor dáme na suchú panvicu, pražíme dožlta, zalejeme vodou, rozvaríme. Pridáme kúsok celej škorice, pomarančovú kôru, trochu vanilínového cukru. Karamel precedíme, polejeme ním rezance, podávame posypané mletými orechami.

 

Posledná úprava Pondelok, 18 Október 2010 09:32  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Mrkva verzus čili - Ak je polievka alebo guláš prekorenení čili alebo iným korením, pálivú chuť zmiernime pridaním a povarením s kúskami mrkvy.