Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Plnené rezance

Plnené rezance

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 1 balenie širších rezancov, 200 g mletého maku, 150 g práškového cukru, asi 200 g mletých vlašských orechov, tuk, strúhanka

Postup: Rezance uvaríme podľa návodu na obale. Misu vymastíme tukom a vysypeme strúhankou. Vložíme do nej polovicu rezancov a na ne pomletý mak zmiešaný s polovicou cukru. Na mak rozvrstvíme polovicu rezancov, posypeme orechmi zmiešanými s druhou polovicou cukru. Zapečieme v rozohriatej rúre dočervena.

 

Posledná úprava Pondelok, 18 Október 2010 09:22  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Strukoviny: Namáčaním sa váha strukovín zdojnásobí, takže ak potrebujeme 200 g varených fazúľ, namočíme a uvaríme 100 g sušených. Konzevované strukoviny naopak - na váhe stratia - zo 400 g ostane po príprave zhruba asi polovica.