Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Pórkové tagliatelle s ryžou

Pórkové tagliatelle s ryžou

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Uvaríme 75 g ryže, na panvici na sucho opražíme 1 PL píniových orieškov, malý pór nakrájame na tenké prúžky a opražíme na 1 PL oleja. Podlejeme troškou zeleninového vývaru. Ochutíme sójovou omáčkou alebo citrónovou šťavou. Dve tretiny ryže zmiešame s pórom a posypeme píniovými orieškami. Zvyšok večera odložíme na večeru.

Večera: Z 2 veľkých paradajok odrežeme vrchnú časť a vyberieme dužinu. Uvarenú ryžu od obeda zohrejeme na 1 PL oleja, pridáme 80 g chudej šunky a nasekanú petržlenovú vňať. Zmesou naplníme paradajky a prikryjeme odrezanou vrchou časťou.

 

 

Posledná úprava Pondelok, 18 Október 2010 09:30  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Vykosťovanie a odstránenie šupín z ryby - Vykosťovanie sa má robiť až je ryba upečená, lebo je mäkká a koža sa dá ľahko prekrojiť. Od šupín zbavíme pstruha pod tečúcou vodou smerom od chvosta k hlave.