Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Rezance podľa Martina

Rezance podľa Martina

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 1
SlabéDobré 

Suroviny (pre 2 osoby): 200 g širokých rezancov, 4 mäsité rajčiaky, 1 veľká cibuľa, 1 sušená feferónka, 2 - 3 strúčiky cesnaku, 6 PL oleja, 1 ČL morskej soli, 1 ČL bylinkovej soli, 3 PL nasekanej petržlenovej vňate

Postup: Rezance varíme v slanej vode 10 - 12 minút. Cesnak a cibuľu ošúpeme a najemno posekáme. V panvici zohrejeme olej a najskôr na ňom pri miernej teplote dozlata opečieme cesnak. Potom pridáme cibuľu a feferónku a pečieme tak dlho, kým cibuľa nie je chrumkavá. Feferónku vyberieme. Rezance scedíme, zmiešame s cibuľou a cesnakom a ochutíme bylinkovou soľou. Rajčiaky umyjeme, prekrojíme napoly a vyrežeme stopkové lôžko. Nakrájame na plátky, posypeme petržlenovou  vňaťou a podávame s rezancami.

Posledná úprava Štvrtok, 23 Február 2012 09:41  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Pevné fašírky - Aby mäsové fašírky počas prípravy nepraskali, netvarujeme ich mokrými rukami. Nevkladáme ich do tuku niekoľko naraz, pretože tým sa zvyšuje teplota na panvici, ktorá ich vysúša.