Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Tagliatelle s pečeňou

Tagliatelle s pečeňou

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Suroviny (6 osôb): 500 g základného cesta, 200 g špenátu, 200 g kuracej pečene, 100 g rukoly, cesnak, olivový olej, soľ, 100 g paradajok z konzervy, mleté čierne korenie, parmezán

Postup: Základné cesto zmiešame s rozmixovaným, poduseným špenátom, rozvaľkáme, nakrájame nožom na širšie dlhé rezance, uvaríme v slanej vode. Na rozpálenú panvicu nalejeme olivový olej, pridáme na tenké plátky nakrájaný cesnak, orestujeme ho dozlata, pridáme nakrájanú kuraciu pečeň, restujeme 3 m. Podlejeme paradajkami so šťavou, povaríme 3 m, premiešame s uvarenými cestovinami, rukolou. Na tanieroch dochutíme olejom, parmezánom.

Posledná úprava Pondelok, 16 November 2015 10:09  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Sneh z bielkov - Sneh z bielkov bude tuhý, ako pred šľahaním dobre vychladíme a pridáme k bielkom štipku soli. Začíname pomaly a postupne zrýchľujeme.