Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Cestoviny Údené mäsové pirohy

Údené mäsové pirohy

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: lístkové cesto, vajce, 200 g údeného mäsa, soľ, korenie

Postup: Plnka - Údené mäso, jemne zomelieme, krátko opečieme na pokrájanej spenenej cibuli, podľa chuti osolíme, okoreníme a necháme vychladnúť. Lístkové cesto vyvaľkáme a povykrajujeme z neho malé kolieska, ktoré naplníme vychladnutou plnkou. Okraje spojíme a povrch potrieme rozšľahaným vajcom. Pečieme v dobre vyhriatej rúre. Môžeme podávať teplé i studené.

 

Posledná úprava Pondelok, 18 Október 2010 09:36  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Ak chceme pripraviť minútky, potrieme mäso pred opekaním zmesou paradajkového pretlaku a worchesterskej omáčky v pomere 1:1.