Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Divina vysoká Muflonie mäso s pečenými paprikami

Muflonie mäso s pečenými paprikami

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Suroviny (4 porcie):  500 g  muflonieho mäsa,  soľ, mletá rasca, mleté čierne korenie, mletá sladká červená paprika, mäsový vývar, 2 červené papriky, mleté čili, korenie, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, olej, petržlenová vňať, cestoviny

Postup: Muflónie mäso nakrájame na rovnaké kúsky,posolíme, posypeme mletou rascou, pridáme prelisované strúčiky cesnaku, pokvapkáme 2 PL oleja, premiešame a necháme v chlade 1 hodinu stáť. Na grile opečieme červené papriky. Po opečení ich dáme do nádoby, prikyjeme fóliou a necháme spariť. Potom z nich stiahneme šupku a pokrájame. Nakrájanú cibuľu speníme v hrnci na oleji. Vložíme ochutené mäso a spolu pár minút opekáme. Poprášime mletou sladkou červenou paprikou, zalejeme teplým mäsovým vývarom a pod pokrievkou dusíme. Počas dusenia podľa potreby prilievame vývar. Keď je mäso takmer hotové, pridáme nakrájané papriky, podľa chuti posypeme mletý čiernym a mletým čili korením, dusíme domäkka. Udusené mäso posypeme nasekanou vňaťou.

Príloha: cestoviny.

Posledná úprava Štvrtok, 02 Február 2017 13:57  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Vedeli ste, že:

Škvrny od červeného vína najprv posypeme soľou, potom ponoríme do mlieka. Biele veci vyčistíme aj chlórovou vodou, farebné čpavkom.