Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Grilovanie Bravčové v alobale

Bravčové v alobale

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 4 plátky bravčového stehna, 3 - 4 PL oleja, 2 PL vody, 2 cibule, 4 paradajky, 4 šampiňóny, sójová omáčka, 4 Pl masla, mleté korenie, soľ

Postup: Naklepané mäso pokrájame na rezance, za stáleho miešania opečieme na rozohriatom oleji. Potom rozdelíme na 4 pláty alobalu, polejeme vypečenou šťavou, ktorú rozriedime vodou. Cibuľu pokrájame na kolieska, ošúpané paradajky, olúpané šampiňóny na plátky a rozložíme na mäso, osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou, na každú porciu položíme 1 KL masla, alobal uzavrieme, pečieme na rozpálenom grile.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 10:45  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

V čom variť karfiol - Karfiol bude biely, jemný a chutný, ak ho budeme variť v mäsovom vývare (kocka bujúnu) a mlieku a nie v slanej vode.