Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Grilovanie Medajlóniky na grile

Medajlóniky na grile

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 800 g rezňov z karé, 1 ČL Podravky klasik, olej, 100 g masla, 1 KL nasekanej petržlenovej vňate 1 ČL Podravky - ochucovadlo na posýpanie, 2 - 3 ČL Podravky - Ajmaku pikant

Postup: Maslo vymixujeme do peny, pridáme Podravku ochucovadlo na posýpanie, pretlačený cesnak, vňať, Podravku - Ajmak pikant, premiešame, prikryjeme alobalom, necháme odstáť pri izbovej teplote 1 h. Karé nakrájame na rezne, posypeme Podravkou ochucovadlom klasik. Zohriatu mriežku grilu potrieme olejom, položíme na ňu rezne, počas pečenia potierame olejom, pečieme z každej strany 4 - 5 m, nakoniec na každý rezeň položíme pripravené maslo, podávame s ľubovoľným šalátom. Maslová zmes sa dá v chladničke skladovať niekoľko dní. Vidličkou sa skúša upečenie mäsa má ľahko doň preniknúť. Po dlhom pečení je mäso tvrdé.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 10:39  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty