Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Huby Chrumkavé fašírky

Chrumkavé fašírky

E-mail Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 2
SlabéDobré 

Suroviny (4 osoby):500 g čerstvých húb, 2 dl oleja, 3 žĺtky, 80 g strúhanky, 1 rožok, 3 PL kys. smotany, mlieko, grilovacie korenie, 1 cibuľa, ml. č. korenie, rozdrvená rasca, soľ

Postup: Očistené huby pokrájame, posypeme rascou, soľou,  udusíme na oleji, pridáme opraženú cibuľu, žĺtky, rožok namočený v mlieku korenie. Premiešame, chvíľu podusíme, pridáme smotanu. Sformujeme fašírky, obalíme ich strúhankou, opražíme na oleji.

Príloha: zemiakové pyré alebo surová zelenina. Ak chceme urobiť fašírky zo sušených húb, treba ich najmenej na 2 h máčať vo vode alebo mlieku.

Posledná úprava Pondelok, 16 Jún 2014 10:17  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Chrumkavá kôrka mäsa sa dosiahne u každej pečienky tak, že mäso niekoľkokrát prelejeme niekoľkokrát prelejeme pivom alebo pred dopečením potrieme medom, necháme ešte 10 m dopekať.