Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Kačacie mäso Šalát z údených kačacích pŕs

Šalát z údených kačacích pŕs

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Suroviny: 12 plátkov údených kačacích pŕs, 3 pomaranče, 50 g vlašských orechov, 100 g datlí, 5 PL olivového oleja, 2 PL cherry octu, soľ, mleté čierne korenie, 1 ČL medu, 1 čakanka, rôzne druhy listového šalátu

Postup: 2 ošúpané pomaranče rozdelíme na mesiačiky, ktoré zbavíme blanitej šupky. Rozpolené datle vykôstkujeme, orechy nasekáme nahrubo. Šaláty a čakanku umyjeme, osušíme, pokrájame na kúsky. Z tretieho pomaranča vytlačíme šťavu, zmiešame s olejom, octom. Podľa chuti osolíme, okoreníme, osladíme medom. Datle, orechy, šaláty zmiešame so zálevom, rozdelíme spolu s kačacími prsiami na taniere, ozdobíme mesiačikmi pomaranča.

Posledná úprava Štvrtok, 02 Február 2017 13:52  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Vedeli ste, že:

Espresso: Keď sa troška vriacej vody pretlačí kávou pod veľkým tlakom, vznikne silná káva mierne horkej chuti. Mala by mať hustú krémovú penu, na ktorej si cukor trochu poleží, kým sa rozpustí.