Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Kuracie mäso Červeno - biele kura

Červeno - biele kura

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Suroviny (2 porcie): 400 g špargle (zelenej, bielej/, 250 ml zeleninového vývaru, 250 g kuracích pŕs, soľ, čierne korenie, 1 PL oleja, 100 g jahôd, 100 g listového šalátu, 50 g syra mascarpone, 3 PL mlieka, 5 ČL pomarančovej šťavy, 1 PL medu,3 PL octu

Postup: Špargľu umyjeme, ošúpeme a pozdĺžne nakrájame. V zeleninovom vývare povaríme 10 minút (zelenú špargľu) alebo 20 minút (bielu špargľu). Kuracie prsia ochutíme soľou, korením a na strednom ohni opečieme každú stranu 5 minút na oleji. Jahody nakrájame na plátky. Šalát umyjeme a natrháme na kúsky. Pripravené jahody a šalát zmiešame s horúcou špargľou a nakrájanými kuracími prsiami. Mascarpone, mlieko, pomarančovú šťavu, med, ocot, soľ a korenie zmiešame a použijeme ako dresing.

 

Posledná úprava Štvrtok, 02 Február 2017 13:51  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Vedeli ste, že:

Droždím a medom na mravce - Účinne proti nim pôsobí zmes 1 čajovej lyžičky droždia a 3 čajových lyžičiek medu alebo marmelády.