Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Kuracie mäso Kuracie prsia zapečené s baklažánom a mozarellou

Kuracie prsia zapečené s baklažánom a mozarellou

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 4 kuracie rezne alebo steaky (600 g), korenie na hydinu, soľ, 1 stredne veľký baklažán, 200 g mozarelly, olej

Postup: Kuracie mäso okoreníme, osolíme, necháme krátko odležať. Umytý baklažán nakrájame na hrubšie kolieska, osolíme, necháme vypotiť. Poutierame kuchynskou utierkou, dáme krátko opiecť z oboch strán. Obdobne opečieme kuracie mäso. Naň položíme vždy 2 plátky baklažánu, osolíme, zakryjeme hrubším plátkom čerstvej mozarelly, dáme zapiecť na gril alebo do rozpálenej rúry. Pred podávaním pokvapkáme olejom. Baklažán môžeme potrieť aj prelisovaným cesnakom. Na mozarellu možno dať kapiu naloženú v oleji.

 

Posledná úprava Sobota, 27 November 2010 22:20  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Mrkva verzus čili - Ak je polievka alebo guláš prekorenení čili alebo iným korením, pálivú chuť zmiernime pridaním a povarením s kúskami mrkvy.