Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Kuracie mäso Paprikáš s haluškami

Paprikáš s haluškami

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 2
SlabéDobré 

Suroviny: 1 stredne veľké kurča, 4 PL oleja, 1 cibuľa, 1 KL rasce, 1 KL celého čierneho korenia, štipka soli, 2 KL mletej červenej papriky, 200 g smotany, 2 KL polohrubej múky.

Cesto: 400 g polohrubej múky, 3 dl vody, soľ

Postup: Na oleji opražíme kúsky kurčaťa potom ich vyberieme, vo výpeku opražíme cibuľu, rascu, korenie, mletú papriku, mäso dáme späť, podlejeme vodou, dusíme, až je kurča mäkké. Zahustíme smotanou s rozmiešanými 2 PL múky.

Halušky: Múku zmiešame s vodou, štipkou soli. Halušky sádžeme do vriacej vody.

 

Posledná úprava Pondelok, 04 December 2017 11:25