Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma

Plnené rezne

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Suroviny (4 porcie): 2 pečivá z predošlého dňa, 2 PL oleja, 2 viazanička zeleniny do polievky, 1 PL petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, 8 ks kuracích pŕs, 100 g pečeňovej paštéty, 2 PL masla, 2 PL oleja, 100 ml hydinového vývaru, 3 PL sladkej smotany, 1 PL citrónovej šťavy

Postup: Pečivo nakrájame na kocky. Na panvici zohrejeme olej, pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu do polievky, pečivo a opečieme. Dochutíme soľou, korením, petržlenovou vňaťou. Kuracie prsia, očistíme, opláchneme, osušíme, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Polovicu rezňov potrieme pečeňovou paštétou, na ňu dáme zeleninovú plnku, prikryjeme zvyšnými plátkami mäsa, upevníme špáradlom alebo kuchynskou niťou. Na panvici zohrejme maslo, olej, plnené mäso z oboch strán opečieme. Z každej strany opekáme asi 5 minút, vyberieme a odložíme na teplé miesto. Výpek v panvici rozriedime vývarom, ktorý sme pripravili podľa návodu na obale, a smotanou. Dochutíme citrónovou šťavou, soľou a mletým korením. Plnené rezne podávame so smotanovou omáčkou, ako prílohu odporúčame cestoviny a dusenú zeleninu alebo varené zemiaky.

 

Posledná úprava Pondelok, 08 November 2010 14:55  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty