Rady v kuchyni

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

1. Prvé sú krídla. Upečenú hus položíme chrbtom na dosku, kde ju budeme krájať. Vidličku zapichneme do krídla a poodtiahneme ju od tela. Krídlo v kĺbe odrežeme nožom.

2. Potom stehná. Kožu medzi stehnami a prsami narežeme nožom. Stehná uvoľníme a oddelíme nožom alebo nožnicami na hydinu.

3. Na rade sú prsia. Mäso narežeme priamo na hrudnej kosti. Nožom pokračujeme pozdĺž kosti a zarežeme šikmo dole.

4. Dajte ich odležať. Skôr ako prsia nakrájame na plátky, necháme ich približne 10 minút odležať, aby z nich nevytiekla šťava.