Zabalené hovädzie mäso

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: 300 g lístkového cesta, 800 g hovädzej sviečkovice, 2 PL oleja, 100 ml červeného vína, 100 ml vývaru, 1 strúčik cesnaku, soľ, 30 g masla, 1 vajce, štipka sušeného tymianu a petržlenovej vňate.

Postup: Mäso potrieme olejom, na panvici opekáme 10 min., vyberieme, do výpeku dáme víno, vývar, necháme zovrieť, odstavíme. Prelisovaný cesnak zmiešame so soľou, koreninami, pridáme k výpeku. Zmesou potrieme mäso. Cesto rozvaľkáme, položíme naň mäso, potrieme roztopeným maslom, zabalíme. okraje spojíme, potrieme rozšľahaným vajcom, upečieme.