Červeno - biele kura

Nedeľa, 17 Október 2010 19:35 hydina - kuracie
Tlačiť
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Suroviny (2 porcie): 400 g špargle (zelenej, bielej/, 250 ml zeleninového vývaru, 250 g kuracích pŕs, soľ, čierne korenie, 1 PL oleja, 100 g jahôd, 100 g listového šalátu, 50 g syra mascarpone, 3 PL mlieka, 5 ČL pomarančovej šťavy, 1 PL medu,3 PL octu

Postup: Špargľu umyjeme, ošúpeme a pozdĺžne nakrájame. V zeleninovom vývare povaríme 10 minút (zelenú špargľu) alebo 20 minút (bielu špargľu). Kuracie prsia ochutíme soľou, korením a na strednom ohni opečieme každú stranu 5 minút na oleji. Jahody nakrájame na plátky. Šalát umyjeme a natrháme na kúsky. Pripravené jahody a šalát zmiešame s horúcou špargľou a nakrájanými kuracími prsiami. Mascarpone, mlieko, pomarančovú šťavu, med, ocot, soľ a korenie zmiešame a použijeme ako dresing.

 

Posledná úprava Štvrtok, 02 Február 2017 13:51  
Joomla SEO powered by JoomSEF