Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Bravčové mäso plnené kuracou pečeňou

Bravčové mäso plnené kuracou pečeňou

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 1
SlabéDobré 

Suroviny (12 porcií): 1 kg bravčového stehna, 200 g kuracej pečene, 80 g oleja, 60 g masla, hladká múka, zeleninový vývar, grilovacie korenie, vegeta, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Kuraciu pečeň pokrájame na rezance, podusíme na masle, okoreníme, hotovú pečeň osolíme. Z bravčového stehna nakrájame 12 rezňov, rozklepeme, osolíme, posypeme vegetou. Na polovicu rezňa dáme udusenú pečeň, v polovici preložíme, okraje sklepeme upevníme špajdľami. Rezne poprášime múkou, poukladáme do vymasteného pekáča, podlejeme vývarom, dusíme v rúre prikryté alobalom. Ku koncu pečenia alobal odložíme, mäso posypeme grilovacím korením a dopečieme dočervena.

Podávame so zemiakovými hranolkami a zeleninovým šalátom.

 

Posledná úprava Streda, 06 December 2017 12:34  


Vedeli ste, že:

Syrové rezančeky - Polievky dochutíme a skrášlime, ak ich na tanieri posypeme rezančekmi zo syra. Mäkký syr pretlačíme lisom na cesnak.