Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Bravčové mäso so zeleninou

Bravčové mäso so zeleninou

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 400 g bravčového mäsa, 10 g klobásy, 1 cibuľa, 2 zemiaky, 2 - 3 zelené papriky, 1 - 2 rajčiny, 3 strúčiky cesnaku, 1 PL omáčky worchester, mletá sladká paprika, korenie, soľ, vegeta

Postup: Mäso pokrájame na kúsky a premiešame ho so zemiakmi pokrájanými na plátky. Posypeme cibuľou pokrájanou na kolieska, pokrájanými rajčiakmi a prúžkami papriky. Osolíme, okoreníme, pridáme roztlačený cesnak, pokvapkáme olejom, worchesterskou omáčkou a dáme piecť do prikrytého pekáča. Pred dopečením mäso odokryjeme.

Podávame s pečenými zemiakmi.

 

Posledná úprava Sobota, 27 November 2010 23:31  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Mäso začneme zalievať medom až v poslednom okamihu. Napred vždy opečieme mäso z jednej strany a až potom naň nalievame med.