Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Horehronské tajomstvo

Horehronské tajomstvo

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Suroviny (4 porcie): 600 g vykosteného karé, 4 vajcia, olej na opekanie, feferónky podľa chuti, 4 PL kečupu, 200 g tvrdého syra na strúhanie, po 4 PL sterilizovaného hrášku, kukurice,  4 Pl hladkej múky, mleté čierne korenie soľ

Postup: Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pomúčime, prudko opečieme na oleji do zlatista. Zo 4 vajec, soli urobíme 4 omelety, každú potrieme kečupom, posypeme najemno posekanými feferónkami (čili papričkam, hráškom, kukuricou).

 

Do každej vložíme mäso, preložíme, posypeme syrom, podávame s listovým šalátom.

 

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 11:06  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Uchovanie masla - V horúcich dňoch sa maslo dobre natlačiť do hlinenej šálky (porcelánovej) a celú ponoriť do studenej vody. Vodu treba často vymieňať.