Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma

Jarná sekaná

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 1
SlabéDobré 

Suroviny: 300 g uvareného údeného mäsa, tanier mladej žihľavy, 1 cibuľa, 2 žemle, trochu mlieka, 2 vajcia, soľ, štipľavá paprika, ČL majoránu, nastrúhaný muškátový oriešok, maslo (tuk)

Postup: Nadrobno pokrájané mäso zmiešame so sparenou na jemno nakrájanou žihľavou a nadrobno nakrájanou cibuľou, pridáme nakrájané žemle rozmočené v mlieku, vajcia, soľ, koreniny. Premiešame, vložíme do vymasteného pekáča. Podávame so zeleninovým šalátom.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 10:37  


Vedeli ste, že:

Čokoláda z kakaa - Kakaový prášok môžeme nahradiť čokoládou v takomto pomere: 175 g čokolády na varenie sa rovná 6 PL kakaa so 7 PL práškového cukru a 60 g bieleho rastlinného tuku.