Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Letné bravčové kotlety

Letné bravčové kotlety

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 4 väčšie bravčové kotlety, 2 pomaranče, cibuľa, olej, korenie, soľ

Postup: Umyté mäso jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, dáme na pekáč. Posypeme nahrubo nakrájanou cibuľou, pečieme v rúre z oboch strán. Olúpané pomaranče vcelku nakrájame na kolieska. Keď je mäso takmer prepečené, pridáme plátky pomaranča, dopečieme za občasného podlievania vodou. Pomaranče dodajú mäsu pikantnú príchuť.

Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 11:16  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Pečenie bez tuku - Pri príprave palaciniek sa použije 300 ml mlieka, 2 dl vody, 1 dl oleja, 2 vajcia, 2 polievkové lyžice cukru (nemusí byť), 200 g polohrubeuj múky a štipka soli. Postup: Suroviny zmiešame a vláčne liate cesto necháme odstáť asi 2 hodiny. Potom už riobíme palacinky na panvici bez tuku.