Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Mäsové knedlíčky v citrónovej omáčke

Mäsové knedlíčky v citrónovej omáčke

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny (4 porcie): 500 g mletého bravčového mäsa, 2 vajcia, 2 cibule, 1 PL horčice, olej, 1 PL nasekanej petržlenovej vňaťe, 1 KL mletej červenej papriky, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Mleté mäso, vajcia, horčicu, nadrobno nasekanú cibuľu, soľ, mletú papriku, korenie, nakrájanú petržlenovú vňať zmiešame. Navlhčenými rukami tvarujeme z hmoty knedlíčky, ktoré vysmažíme na oleji. Hotové vyberieme, do výpeku dáme smažiť na kolieska nakrájanú druhú cibuľu, po chvíli pridáme kôru z citróna a dužinu bez kôstok. Ochutíme šťavou z 2 citróna, premiešame, krátko povaríme, polejeme knedlíčky.

Príloha: opekané zemiaky.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 10:58  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Želé na koláč - Kysnutý koláč, ak je moc pocukrovaný, vlhne. Zabráni tomu želé, natreté v tenkej vrstve na povrch koláča.