Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Medajlóniky s mandľovou omáčkou

Medajlóniky s mandľovou omáčkou

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 500 g bravčovej panenky, 1 smotana na šľahanie, 150 g mandľových lupienkov, hladká múka, olej, soľ, korenie, 1 kg nových zemiakov, čerstvá petržlenová vňať

Postup: V smotane rozmiešame 1 PL hladkej múky. Mandle opečieme na oleji, prilejeme sladkú smotanu. Necháme prejsť varom, odstavíme. Panenku nakrájame, jemne naklepeme, osolíme, okoreníme. Opekáme na oleji z každej strany 2 min. Opečené mäso dáme na tanier, prilejeme mandľovú omáčku.

Podávame s varenými zemiakmi s vňaťou.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 11:20  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Avokádo - Ak chcete, aby dozrelo, odkladajte ho na teplé vzdušné miesto, prípadne do plastového vrecúška, do ktorého vložíte aj kúsok banánovej šupky.