Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Pečeň po gruzínsky

Pečeň po gruzínsky

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny (4 osoby): 400 g bravčovej pečene, 100 g oleja, 4 plátky prerastenej slaniny, 4 vajcia, 2 PL kečupu, mleté čierne korenie, karí korenie, soľ

Postup: Pečeň pokrájame na plátky, mierne naklepeme, opečieme na oleji. Zároveň s pečienkou opražíme plátky slaniny. Do výpeku dáme kečup, mleté čierne a karí korenie, mierne prehrejeme. Z vajec pripravíme volské oká. Na tanier položíme plátok pečene, prelejme omáčkou, položíme navrch volské oko a plátok opraženej slaniny. Podávame s dusenou ryžou premiešanou s malým množstvom leča alebo s udusenou paprikou, paradajkami.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 10:54  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Hlávkový šalát sa uchová čerstvý, ak odstránime vrchné listy, pokropíme vodou, vzduchotesne zabaleného v igelitovom vrecúšku dáme do chladničky do priehradky pre zeleninu.