Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Pečené karé s mandľami

Pečené karé s mandľami

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny (5 - 6 porcií): 1 kg bravčového karé, 100 g sušených marhúľ, mleté čierne korenie, soľ, 100 g jemne postrúhaných, mandlí, 250 ml šľahačkovej smotany.

Postup: V strede vykosteného karé urobíme otvor, naplníme ho umytými sušenými marhuľami. Mäso osolíme, okoreníme, za občasného podlievania vodou pečieme do mäkka (elektrická rúra 200, teplovzdušná 210 st, plynová stupeň 3, čas 70 min.). Potom ho vyberieme, odložíme do tepla, výpek prelejeme do kastrólika, nasypeme doň postrúhané mandle, zalejeme smotanou, privedieme do varu. Podávame s ryžou, kompótom.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 10:36  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty