Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Pikantná bravčovina s pečeňou

Pikantná bravčovina s pečeňou

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny (4 porcie): 400 g bravčového stehna (panenky), 200 g bravčovej alebo teľacej pečene, olej, 1 cibuľa, 1 KL červenej mletej papriky, 1 PL Vegety, 1 - 2 feferónky (podľa chuti), 100 ml nealkoholického piva, 1 PL kečupu, mleté čierne korenie, soľ, 1/2 PL worcesterskej omáčky

Postup: Mäso nakrájané na 3 cm plátky dáme opiecť na horúci olej, pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska, mletú papriku, Vegetu, natenko nakrájanú feferónku. Do masy vložíme na pásiky nakrájanú pečeň, pár min. povaríme, dochutíme kečupom, pivom, worchesterskou omáčkou, podlejeme trochou vody, nakoniec osolíme.

Podávame s chlebom alebo celozrnným pečivom, kyslou uhorkou.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 11:00  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Sušené huby - Sušené huby pred varením treba ponoriť do vody, aby zmäkli. Zo 100 g sušených takto dostanete asi 500 g húb.