Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Pikantné bravčové medajlónky

Pikantné bravčové medajlónky

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny (4 porcie): 600 g bravčovej panenky, soľ, drvené čierne korenie, olej, hladká múka, 2 cibule, 4 strúčik cesnaku, 1 väčšia klobása, 160 g oravskej slaniny, 100 g šampiňónov, 2 feferónky alebo 1 čili paprička, 1 ČL mletej papriky, 1,5 dl vývaru, petržlenová vňať

Postup: Sviečkovicu rozkrájanú na malé plátky naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke, opečieme na rozpálenom oleji, vyberieme. Do výpeku pridáme na tenké plátky nakrájanú slaninu, na kolieska nakrájanú klobásu, opražíme, pridáme lupienky cibule, plátky šampiňónov, opražíme, pridáme prelisovaný cesnak, mletú papriku, nasekanú feferónku, podlejeme vývarom, vložíme bravčové plátky, 5 min. dusíme. Podľa chuti osolíme, okoreníme, pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Cibuľové lupene pripravíme tak, že cibuľu očistíme, rozkrojíme na štvrtky, rozoberieme na lupene. Hotovú zmes môžeme ochutiť aj mletou rascou.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 11:13  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty