Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Pivový wok so shitake hríbmi

Pivový wok so shitake hríbmi

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

Suroviny (1 porcia): 100 g bravčovej panenky, 50  g cukety, 50 g baklažánu, 50 g mrkvy, 10 čili korenia, 1O g Solamylu, 50 g shitake hríbov, 1 dl sójovej omáčky, 1 pivo, soľ, korenie, med

Postup: Panenku obalíme v Solamyle, nakrájame na rezance, osolíme okoreníme, polejeme olivovým olejom. Cuketu, baklažán, mrkvu nakrájame na malé slíže. Mäso prudko opečieme, pridáme mrkvu, o 2 min neskôr baklažán, cuketu, pridáme čili, hríby, podusíme, zalejeme sójovou omáčkou, pridáme trochu medu, necháme prevrieť, nakoniec pridáme pivo na arómu.

Posledná úprava Štvrtok, 02 Február 2017 13:47  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Vedeli ste, že:

Kuskus - Rovnaké množstvo múky a krupice sa mieša spolu s malým množstvom slanej vody dovtedy, kým sa jeho objem nezväčší na dvojnásobok pôvodnej veľkosti. Vtedy sa doň pridá trochu oleja. Množstvo kuskusu, ktoré sa nespotrebuje sa nechá usušiť. Kuskus dostať kúpiť vo väčších predaniach.