Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Sviatočné rolády

Sviatočné rolády

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: Plátky mäsa, soľ, mleté čierne korenie, horčica, plátky prerastenej slaniny, cibuľa, nakladaná uhorka

Postup: Mäso ochutíme soľou a čiernym korením, natrieme horčicou, obložíme plátkami slaniny, pridáme na jeden koniec nakrájanú uhorku a pár plátkov cibule. Mäsové plátky zvinieme, prepichneme špáradlom, ihlicou alebo previažeme kuchynskou niťou. Na malom množstve rozohriateho oleja v hrnci opečieme pri vysokej teplote rolády z každej strany. Do hrnca pridáme polievkovú zeleninu, opečieme s mäsom. Prilejeme vodu alebo víno, aby bola zmes prikrytá skoro až po povrch. Pri miernej teplote dusíme 1 - 1 1/2 hod.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 11:19  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Sneh z bielkov - Sneh z bielkov bude tuhý, ako pred šľahaním dobre vychladíme a pridáme k bielkom štipku soli. Začíname pomaly a postupne zrýchľujeme.