Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Sýta bravčová kotleta

Sýta bravčová kotleta

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny: 2 bravčové kotlety, soľ, mleté čierne korenie, olej, 2 strúčiky prelisovaného cesnaku, 30 g nastrúhaného tvrdého syra, 2 PL ochutenej majonézy, nasekaná petržlenová vňať

Postup: Bravčové kotlety mierne naklepeme, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme prelisovaným cesnakom zmiešaným s trochou oleja. Ochutené kotlety odložíme asi na 30 minút na chladné miesto. Potom ich opečieme na oleji z oboch strán na miernom ohni. Upečené vyberie a dáme na ne tvrdý strúhaný syr, pokvapkáme ich ochutenou majolkou, do ktorej sme pridali posekanú petržlenovú vňať. Takto naplnenú kotletu dáme do vymastenej zapekacej misy a krátko zapečieme vo vyhriatej rúre.

Podávame so zeleninovou prílohou.

 

Posledná úprava Sobota, 27 November 2010 23:03  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Karfiol bude po varení biely, ak do vody pridáme PL mlieka alebo trochu citrónovej šťavy. Karfiol sa má variť neprikrytý, aby unikli škodlivé látky.