Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Bravčové mäso Zapekané bravčové

Zapekané bravčové

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
SlabéDobré 

 

Suroviny (4 porcie): 800 g bravčovej panenky, 4 ks syra bielou plesňou na povrchu, 300 ml oleja, 1 PL grilovacieho korenia, 1 cibuľa, 2 PL hladkej múky, posekané vlašské orechy, soľ

Postup: Umyté mäso nakrájame na hrubšie plátky, naklepeme, pochutíme korením, opečieme z oboch strán. Syr pozdĺžne prekrojíme poukladáme na opečené plátky mäsa, povrch ozdobíme orechmi, podusíme 5 min., podľa chuti dosolíme, cibuľu na krájame na kolieska, obalíme v múke a na oleji opražíme do chrumkava.

Povrch mäsa ozdobíme cibuľou, podávame so zemiakmi, zeleninovým šalátom.

 

Posledná úprava Piatok, 26 November 2010 10:49  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Podobné recepty


Vedeli ste, že:

Koža na polievke - Aby na uvarenej krémovej polievke nevznikla koža, pokvapkáme jej povrch rozpusteným maslom a rozotrieme ho.