Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Ostatné druhy mäsa a mixy
Ostatné druhy mäsa od Herby
Filter názvu     Počet zobrazených 
# Názov článku Zobrazení
1 Kapsy s mäsovou plnkou 1568
2 Vyprážaný pečeňový syr 2414
3 Rýchly pekáč 1475
4 Námornícky hrniec 1730
5 Fašírka zapekaná s karfiolom 1867
6 Sukakia zo Smyrny 1497
7 Kapustové holúbky 2347
8 Klobásy s paprikami 1433
9 Čevapčiči 1631
10 Ježkovia s tajomstvom 1562
11 Sekaná na víne 1612
12 Guľôčky v omáčke 1583
13 Karbonátky špeciál 1434
14 Rezne v paradajkovej omáčke 2900
15 Šunkové rolky 1622
16 Suflaki 2225
17 Baraní paprikáš 1876
18 Plnená sviečkovica 2046
19 Mäsová panvica s rajčinami a hráškom 1638
20 Údené mäso s kelom 1577
21 Košický rezeň 4027
22 Mäsová paštéta 3192
23 Mleté baranie mäso 1499
24 Chrbát na rošte 1563
25 Medajlónky 1574
26 Alžírske rezne 1648
27 Podhradské kapsičky 1692
28 Bitočky po kozácky 2182
29 Fašírky s moravskou kapustou 2298
30 Zemplínska pochúťka 1903
31 Mäsové pokušenie s mozarellou 1600
32 Parmský rezeň 2592
33 Piešťanský rezeň 3455
34 Kozľa v ovocnej šťave (Katsiku me hymous frouton) 1750
35 Kuracia zmes s bravčovým mäsom - eintopf 1643
36 Parížsky rezeň 2636
 

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Vedeli ste, že:

Úprava špargle pred varením - Čerstvé sa dajú uchovávať 3 - 4 dni v chladničke (nie v mrazničke) vo vlhkej utierke. Pred varením špargľu umyjeme, ostrým nožom alebo škrabkou tesne spod hlavičky stiahneme čo najtenšiu blanku. Zdrevnatené konce odrežeme. Oškrabané výhonky varíme vo vriacej slanej vode s 1 ČL masla a troškou cukru na miernom ohni pod pokrievkou 5 - 25 min. podľa hrúbky, zelenú 5 - 15 m.