Recepty z Herby

...tie najlepšie recepty pre Vás a Váš najmilší maškrtný jazýčok...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
Home Recepty Herby Teľacie mäso Teľacie rezne v medovom obale

Teľacie rezne v medovom obale

E-mail Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 1
SlabéDobré 

Suroviny (4 osoby): 600 g teľacích rezňov, 1 PL podravky, 2 PL oleja, 200 ml smotany na varenie, 300 g čerstvých paprík, 300 g kalerábu, 50 ml bieleho vína

Marináda: 20 g medu, 4 PL balzamového octu

Postup: Naklepané teľacie rezne posypeme Podravkou. V miske vymiešame med, ocot, potrieme rezne. Na panvici na zohriatom oleji opražíme rezne, podlejeme vodou, podusíme 15 min., pridáme papriku nakrájanú na prúžky, kaleráb nakrájaný na plátky, premiešame, dusíme 10 min., pridáme víno, smotanu, chvíľu povaríme.

Podávame s ryžou a šalátom podľa vlastného výberu.

 

Posledná úprava Štvrtok, 02 Február 2017 13:49  

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok

Vedeli ste, že:

Zemiaky skladujeme pri teplote 4 - 8 °C na suchom a tmavom mieste. Nesmú sa baliť do fólií alebo igelitových vrecúšok, lebo zvlhnú a pokazia sa.