Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 70 g masla, 120 g strúhanky, 2500 g tvarohu, 3 vajcia, 100 1 PL parmezánu, 200 g petržlenovej vňate, 2 cibule, 1 PL maizeny, soľ, mleté čierne korenie, muškát. oriešok, 250 ml smotany na šľahanie, 50 ml bieleho vína, 250 ml vývaru, 1 žĺtok

Postup: Na 1 PL masla opečieme 1 pokrájanú cibuľu, zmiešame s petržlenovou vňaťou, rozmixujeme. Ostatné maslo premiešame s vajcami, petržlenovým pyré, syrom, strúhankou, ochutíme soľou, mušk. orieškom. Z masy vykrajujeme knedličky, 10 m varíme v slanej vode, hotové dáme do zapekacej misy. Posekanú cibuľu povaríme vo víne, pridáme smotanu, žĺtok, parmezán, soľ, korenie, zalejeme omáčkou, zapekáme pri 200 st 10 m.

 


AdSense