Pikantná bravčovina s pečeňou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 400 g bravčového stehna (panenky), 200 g bravčovej alebo teľacej pečene, olej, 1 cibuľa, 1 KL červenej mletej papriky, 1 PL Vegety, 1 - 2 feferónky (podľa chuti), 100 ml nealkoholického piva, 1 PL kečupu, mleté čierne korenie, soľ, 1/2 PL worcesterskej omáčky

Postup: Mäso nakrájané na 3 cm plátky dáme opiecť na horúci olej, pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska, mletú papriku, Vegetu, natenko nakrájanú feferónku. Do masy vložíme na pásiky nakrájanú pečeň, pár min. povaríme, dochutíme kečupom, pivom, worchesterskou omáčkou, podlejeme trochou vody, nakoniec osolíme.

Podávame s chlebom alebo celozrnným pečivom, kyslou uhorkou.