Bravčová panenka s paprikou a plackami

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 600 g bravčovej panenky, 1 červená, 1 zelená paprika, 1 strúčik cesnaku, 200 g šunky, 1 väčšia cukina, 2 väčšie zemiaky, soľ, čierne korenie, bazalka, majorán, paradajkový pretlak, sójová omáčka, 2 vajcia

Postup: Panenku vcelku osolíme, okoreníme, sprudka opečieme na oleji z oboch strán po 3 m. Mäso vyberieme, do výpeku dáme na pásiky nakrájanú papriku, šunku, podľa chuti kečup, paradajkový pretlak, sójovú omáčku. Nerestujeme dlho, aby paprika nestratila farbu. Osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, dochutíme bazalkou. Podávame s cukinovo-zemiakovými plackami, ktoré pripravíme ako klasické zemiakové pridáme na strúhanú cukinu.