Sviečkovica karibik

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 600 g bravčovej panenky, 4 PL oleja, soľ, Tabasco, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 1 ČL škorice, celé čierne korenie, 1 PL tymianu, 1 PL oregana, 500 g paradajok, 2 banány, 10 plátkov ananásu, 2 PL masla

Postup: Mäso nakrájame na plátky, do zlatista orestujeme na rozpálenom ohni, osolíme, okoreníme Tabascom, vyberieme ho. Nasekanú cibuľu, cesnak opražíme na oleji, pridáme škoricu, čierne korenie, bylinky nakrájané paradajky, zalejeme 250 ml vody, varíme do zmäknutia paradajok (10 min.). Do šťavy dáme mäso, všetko povaríme 20 m. Ovocie nakrájame nadrobno, opražíme na masle, pridáme k mäsu, podávame s ryžou.

 


AdSense