Pečeň po gruzínsky

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 400 g bravčovej pečene, 100 g oleja, 4 plátky prerastenej slaniny, 4 vajcia, 2 PL kečupu, mleté čierne korenie, karí korenie, soľ

Postup: Pečeň pokrájame na plátky, mierne naklepeme, opečieme na oleji. Zároveň s pečienkou opražíme plátky slaniny. Do výpeku dáme kečup, mleté čierne a karí korenie, mierne prehrejeme. Z vajec pripravíme volské oká. Na tanier položíme plátok pečene, prelejme omáčkou, položíme navrch volské oko a plátok opraženej slaniny. Podávame s dusenou ryžou premiešanou s malým množstvom leča alebo s udusenou paprikou, paradajkami.

 


AdSense