Zapekané bravčové

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 800 g bravčovej panenky, 4 ks syra bielou plesňou na povrchu, 300 ml oleja, 1 PL grilovacieho korenia, 1 cibuľa, 2 PL hladkej múky, posekané vlašské orechy, soľ

Postup: Umyté mäso nakrájame na hrubšie plátky, naklepeme, pochutíme korením, opečieme z oboch strán. Syr pozdĺžne prekrojíme poukladáme na opečené plátky mäsa, povrch ozdobíme orechmi, podusíme 5 min., podľa chuti dosolíme, cibuľu na krájame na kolieska, obalíme v múke a na oleji opražíme do chrumkava.

Povrch mäsa ozdobíme cibuľou, podávame so zemiakmi, zeleninovým šalátom.