Bravčovina so zeleninou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 osoby): 400 g bravčového mäsa, 200 g stonkového zeleru, 2 mrkvy, 100 g č. olív, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, soľ, čerstvý tymian, mleté čierne korenie, olej, 100 ml bieleho vína

Postup: Cibuľu, cesnak nakrájame nadrobno. Umyté, osušené mäso nakrájame na kocky, očistené zemiaky, mrkvu na kolieska. Na oleji speníme cibuľu, cesnak, pridáme mäso, niekoľko m opekáme, pridáme nakrájaný zeler, mrkvu, ochutíme soľou, korením, pridáme tymian. Zmes zalejeme vínom, podľa potreby pridáme vodu, dusíme domäkka, potom pridáme olivy. Podávame s čiernym chlebom alebo opekanými zemiakmi.

 


AdSense