Rezne v majoránovej omáčke

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 500 g bravčových rezňov, 400 g cibule, 2 PL masla, 1 PL oleja, 1 PL hnedého cukru, 350 ml zeleninového vývaru, 200 g kyslej smotany, 2 ČL sušeného majoránu, soľ, mleté čierne korenie

Postup: Očistenú cibuľu pokrájame na osminky, na masle opekáme 8 m domäkka, pridáme cukor, za stáleho miešania skaramelizujeme, podlejeme vývarom, primiešame smotanu, dochutíme soľou, korením, majoránom, varíme 4 min. Umyté, osušené rezne nakrájame na rezance, na rozpálenom ohni prudko opečieme, osolíme, okoreníme, prelejeme omáčkou, podávame so zemiakovým pyré.

 


AdSense