Pikantná bravčovina

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 400 g bravčového stehna, 200 g bravčovej pečene, olej, 1 cibuľa, 1 ČL mletej červenej papriky, 1 PL vegety, 1 čili paprička alebo feferónka, 100 ml svetlého piva, 1 PL kečupu, 1/2 ČL worcesterskej omáčky, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Mäso nakrájané na tenké rezance, opečieme na horúcom oleji. Pridáme cibuľu nakrájanú na kolieska, korenie, papriku, vegetu na tenko nakrájanú čili papričku či feferónku. Do masy vložíme plátky nakrájanú pečeň, pár m. povaríme, ochutíme kečupom, pivom, worcesterskou omáčkou, podlejeme trochou vody, nakoniec osolíme. Podávame s chlebom či celozrnným tmavým pečivom a uhorkou.