Čínska bravčová pečeň

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 400 g bravčovej pečene, 1 PL Solamylu, 2 PL oleja, 100 g čerstvého/mrazeného špenátu, 3 strúčiky cesnaku, 50 g hríbov. Nálev: 4 PL sójovej omáčky, 3 PL červeného vína, 2 PL vývaru (masox), trocha cukru

Postup: Umytú pečeň nakrájame na plátky alebo hrubšie rezance, posypeme solamylom, premiešame, opražíme na oleji. Pridáme nasekaný šalát, roztretý cesnak, nakoniec huby, podlejeme troškou vody, dusíme. Zamiešame sójovú omáčku s vínom. Nálev pridávame k pečeni, až sa väčšia časť odparí. Podávame s ryžou.

 


AdSense